Resolution:

Ursäkta röran.

Alla hatar en "under construction"-webbplats. Sedan 1995 ungefär. ...Men... nu är det så att det gör vi trots allt. Vi har mycket för oss på många olika håll, många roliga projekt och anställningar inte minst. Du kan ej skicka in beställningar via beställingsformulär eller kontaktformulär på denna sida i nuläget! Vi hoppas att du som är kund i någon av våra blygsamma verksamheter inom vinlagring eller musiktjänster har sparat de kontaktuppgifter du fått sedan tidigare och vi kämpar på (på ledig tid, varför det drar ut på tiden under resten av året) med att bygga om webblösningar mm och hoppas vara klara under 2022.

Vänligen notera att du just nu enbart kan skicka beställningar via epost till oss på order @
Vänligen ange Företagsnanm, Organisationsnummer, För- och Efternamn, E-postadress samt Postadress och telefonnummer vid beställning.

I och med nedläggningen av våra egna datahallar och ned planerade nedskalningen som började 2016-2017 och då vi gick ifrån att ha faktiskt riktigt kompetent personal inom bla IT-drift som skötte våra egna drifttjänster inom bla säker serverdrift och våra egentillverkade brandväggar - allt som vi är mycket stolta och tacksamma för både kunder och medarbetere - så har vi som bekant helt strukturerat om företaget, verksamheterna och skapat bort ca 95% av det vi tidigare ägnat oss åt. Du som är kvar som kund i något av de (väldigt små) äffärsområden som vi behållit är självfallet fortfarande en uppskattad del av den lilla familjen och vi har inga planer på att upphöra med dessa områden.


Nyheter